Tyxo.bg counter

Продукти

Купи с TBI

Партньори

Новини

Провери колко си сръчен

Дата: 24 Фев 2014

Изпробвай сръчността си, като се опиташ да отвориш ключалката за 20 секунди

 • с мишката насочи шперца към позициите на ключалката
 • с десния бутон на мишката повдигни позициите на ключалката за да успееш да я отключиш
 • коментирай своят резултат :) 

 

 
 

5 интересни авто реклами

Дата: 27 Авг 2013

Bel Air ли?. По-добре вътре, отколкото вън. Рекламата на освежителя на въздуха Bel Air, който помага на мъника Fiat 500 изведнъж отвътре да заприлича на седемместен ван Chrysler Voyager. Рекламното послание: "Направи си колата вътре по-добра, отколкото е навън".

 

Реклама на VW Polo - Бъди самоуверен, в тази реклама VW показва как с новият си модел получаваш освен конфорт и сигурност - самоувереност

 

Toyota Corolla 2013, мотото на този клип е: Приятно е от вътре. В този клип котката си търси белята само за да се повози в новата Корола :) 

 

Реклама на Porsche 911 - любов от пръв поглед, за тези които не разбират... накрая момчето казва " ще се видим след 20 години " и си тръгва

 

Рено с тяхната Keyless Go реклама за безконтактно отключване на автомобила както и автоматичното стартиране на двигателя

5тте най-скъпи ключа през 2013г. според сп. Форбс.

Дата: 25 Юни 2013

През 2013 година, списание Форбс публикува кои са 5тте най-скъпи ключове за автомобили в света

На 1во място клюът на Pagani Huayra изработен от Хорацио Пагани

Хорацио Пагани е създателят на този автомобил, цената му възлиза на 1.1 млн. долара, през 2013 година той създаде безконтактен Keyless GO ключ за своето отроче което е изработено от специален алуминий от който са изработени джантите на автомобилът, ключът се разделя на две части като едната служи за стартиране на двигателят, а другата за USB преносима памет - Цената на този ключ възлиза на 43 000 долара.

 

На 2ро място се подрежда поръчкова кутийка за ключ на Gumpert Apollo на стойност 7000 долара

Този кутия за ключ е ръчно изработена от най-добрите кожи в света с орнаменти от злато и сребро.

Кутията на ключ представлява само външната част на ключа - без електроника, чипове или бутони.

 


На 3то място се подрежда ръчно изработеният по поръчка ключ на Ferrari.

Този ключ е изработен от 1160, 7 каратови диаманта, като цената му започва от 23 000 долара.

 


На 4то място се подрежда диамантеният ключ за Бентли Континентал

Александър Амоус е дизайнерът на този ключ, като е добавил 101 диаманта всеки от който е по 1.01 карата, разположени по крилата на емблемата както и в горната и долната страна на ключа. Цената за изработка на такъв ключ възлиза на 8000 долара.


на 5-то място се подрежда Mercedes Benz - с камъни Swarovski

Дизайнер от Mercedes Benz - Япония създаде поръчков модел на ключ за Мерцедес с камъни Сваровски разположени по дължина от двата края на ключа, с разновидност на камъните в различни цветове - според желанието на клиента. Цената на това бижу започва от 515 долара.

 

Ако и вие желаете нов ключ или кутийка за вашият автомобил на много по достъпни цени, подредени по азбучен ред - можете да разгледате тук:

ключар автоключар ключарски услуги

SOS Locksmith с първо място на Европейската Ключарска Федерация - Мадрид 2013

Дата: 27 Май 2013

Да ни е честита победата!

На международната ключарска конференция, която тази година се проведе на 24, 25 и 26 май 2013 година в Мадрид, Испания, нашите колеги си тръгнаха с първа награда, с което прославиха страната ни като показаха изкусно ключарско майсторство, сръчност и бързина.

Допълнителна брава METAL Допълнителна брава METAL Допълнителна брава METAL дсадса

 

Из между 40 участници от цяла Европа нашият ключар Илиян Царибродски грабна първото място счупвайки рекорда за време за отваряне на три High Security патрона подредени по сложност за отваряне. Той направи силно впечатление на всички участници там, справяйки се със задачата пръв, поставяйки световен рекорд за сръчност и бързина, оставяйки второто място с цели 10 минути в ръцете Испански ключарски майстор прославил се със сръчните си ръце.

За няколко дни 40 професионалисти успорваха първото място като премериха умения и сръчност в няколко кръга в цялото първенство. От всеки кръг се класираше този който с най-голяма сръчност, умения и бързина се справяше с поставената ключарска задача.

Финалният кръг бе много оспорван, защото петимата най-добри ключари премериха силите си. За огромно учудване пред цяла Европа - купата, медала както и паричната премия грабна нашият колега Илиян Царибродски който поведе останалите участници с огромна преднина - което го направи Европейски рекордьор на досегашните конференции на Европейската Ключарска Федерация. - на 3та позиция можете да видите рекодните времена които прославиха България!

 

 

Процесът на състезанието, затаени погледи в очакване на нов рекорд

Процесът на състезанието, затаени погледи в очакване на нов рекорд

Първите трима - България, Испания и Гърция

Първите трима - България, Испания и Гърция

Медийни прояви и интервюта от Испанските медии

Медийни прояви и интервюта от Испанските медии

Победителят позира за вестници и телевизии

Победителят позира за вестници и телевизии

Малко почивка преди пресконференцията по повод невероятните умения които И. Царибродски показа

Малко почивка преди пресконференцията по повод невероятните умения които И. Царибродски показа

Награждаване от председателя на Европейската Ключарска Федерация

Награждаване от член на журито на Европейската Ключарска Федерация

Към залата където ще се състои пресконференцията - за жалост без възможност за медии и снимки

Към залата където ще се състои пресконференцията - за жалост без възможност за медии и снимки

С гордост представихме България пред Европа

С гордост представихме България пред Европа


Рагледайте наградата ни "Златна Ръка" като кликнете и завъртите върху нея:

 

  cup  

 
 


 

-15% за всички продукти с Карта БЕНЕ


Дата: 26 Май 2013


Вземете Вашата Карта Бене и се възползвайте от -15% при пазаруване в SOS Locksmith

 

 • CARTABENE е клубна карта за намаления в SOS Locksmith и още над 400 обекта в цяла България

 • С карта бене Вие получавате отстъпка от 15% при пазаруване на:

  • Секретни и касови брави

  • Патрони

  • Заключващи системи

  • Метални и блиндирани врати

  • Катинари, резета, допълнителни защити както и всички продукти в нашите ключарски центрове в гр. София и гр. Пловдив

 

Карта бене е персонална и може да се поръча на безплатен телефон: 0800 80 200 , валидността и е 3, 6 или 12 месеца като цената и е: 15, 25 или 19 лв, със безплатна доставка за цялата страна.

 

Как да получим отстъпка?

Отстъпка можете да получите в нашите ключарски центрове само срещу показване на карта бене + лична карта за да удостоверите самоличността на картата си.


 
VAG GROUP - Каталог


Дата: 18 Мар 2013


GEMINY - Новото име на сигурността !


Дата: 27 Фев 2013

Geminy е висококачествена защита за вашата врата и патрон, Изработена е от Титаниева сплав която е издръжлива дори след стрелба с огнестрелно оръжие:

 

Как работи GEMINY:

1) 100% защита на патрона

2) Частично сваляне на защитата само със специални ключове - тип палец!

3) Осигуряване на достъп за ключ - отключвате патрона, отваряте вратата и влизате в дома си!

 

 

 

Направихме тест, Накарахме един от най-добрите ни ключари да отключи подобна защита със всякакви инструменти, отне му точно 5 часа и 45 минути само за да смъкне защитата и да стигне до половината патрон - другата половина си остава двойно защитена.

Ето резултатите какво се случи със GEMINY след стрелба с огнестрелно оръжие: След теста защитата работеше по същият начин както когато я извадихме от кутията.

 

Можете да намерите продуктите тук

ИЗБОР НА КАЧЕСТВЕНА ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА, ИЛИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ GERDA

Дата: 21 Фев 2013

След многобройни въпроси от страна на наши клиенти, решихме да Ви покажем кои са най-качествените и най-надеждните заключващи системи на световния пазар.

GERDA - слабо разпространена марка на българския пазар, една от най-добрите в световен мащаб.

Бравите Gerda са изработени от висококачествени стоманени материали, със допълнителни манганови защити срещу разпробиване, шифрите на ключовете разполагат с 2,500,000 комбинации което прави тези брави неотваряеми със шперц, непробиваеми през ключалката, без никакъв шанс за счупване, защото монтажа на външната част на бравата е вдлъбнат.

Преди няколко месеца ни се обадиха по повод изгубени ключове на апартамент оборудван с допълнителна брава GERDA, SOS LOCKSMITH изпрати ключарски екип от трима професионални ключари, които използваха всички свои познания за отварянето на вратата, въпреки това след 4 часа работа те успяха да отключат бравата GERDA, счупвайки я, разпробивайки я използвайки професионални инструменти и години натрупан опит.

В заключение, те добавиха - че не съществува брава която е невъзможна за отваряне, просто бравите GERDA са ги затруднили до максимална степен, не всеки би се справил с отварянето и, и ако това се случи ще отнеме повече от 4 часа.

 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЧАСТ ОТ УРЕДИТЕ С КОИТО SOS КЛЮЧАРИ РАБОТЯТ

Дата: 21 Яну 2013

След множество запитвания от страна на нашите клиенти с каква апаратура работим и какви услуги предлагаме, от SOS Locksmith решихме да покажем част от уредите с които работим и приложението което намираме за тях.

 

1) ZED-BULL

ZEDBULL е иновативна технология 6 в 1 която предлага множество функции, като копиране на транспондери, изработка на ключ, копиране на RFID чипове и карти и др.

 • Клониране / копиране на транспондери - със ZED-BULL, буквално само за няколко минути можем да направим копие на Вашият ключ за автомобил и да го синхронизираме с иммобилайзера му. ZED-BULL работи с всички видове транспондери ID11, ID12, ID13, ID33, ID73, Клониране на 4C Тексас фиксирани кодирани транспондери, копиране на ампулни чипове TPX1, както и t5 чипове за опел.
 • OBD кабели за обучаване на дистанционни и ключове - със EEPROM и MCU приложенията ние можем да копираме Вашето дистанционно или ключ, да програмираме пин кодове, за всички видове марки и модели автомобили
 • Генериране на транспондери - със ZEDBULL можем да създадем нов ключ който е готов за работа с автомобилът Ви, дори когато са изгубени всички оригинални ключове. Извличане на ПИН код, или добавяне на ключове при вече налични такива.
 • Копиране на RFID чипове и карти за контрол на достъпа - само за секунди ние ще Ви направим дубликат на вашата карта или чип RFID
 • Генериране на прекодирани транспондери върху празни бланки
 • PC Software - ZED BULL може да се използва както с компютър, така и самостоятелно за направата на:
  • HYNDAI , KIA ПИН калкулатор
  • Генериране на транспондер за Master ключове на MERCEDES който е готов за работа
  • Възтановяване на стари чипове
  • 48 Megamos крипто транспондери (Magic II).
  • Изработване на заключващи транспондери

2) MIRACLE A5

Машина за нарязване на обикновенни и специални автоключове по шифър

 • Декодиране на автоключове
 • Безжична комуникация и работа с компютър
 • Miricle А5 е съвременна триосна напълно автоматична машина, което гарантира висока прецизност на нарязване и декодиране в три равнини. С Миракъл се изключва човешката грешка или липсата на опитност на ключаря.
 • Приставки за рязане на FORD и JAGUAR ключове

3) АБРИТУС ( авди )

Това е най-добрият уред за автодиагностика в света. Това е софтуер за диагностика и програмиране на имобилайзери и моторни компютри.

 • Авди се състои от няколко модула които работят чрез компютърсен интерфейс
 • Работи чрез OBD буксата на автомобилът - всеки автомобил след 1990г. разполага с такава букса.
 • Може да чете и синхронизира от компютърът на автомобила като може да се препрограмира самият автомобил, или периферията му.

 • Само с няколко стъпки АВДИ може да реши всеки проблем свързан с цялостната електроника на автомобила.


 

4) VERSA

 • Versa е ново поколение машина за нарязване на авто специални и ямкови ключове , ключове по код и гравиране.
 • Електронната машина VERSA служи за нарязване на ямкови и автомобилни ключове, декодиране по ключа и нарязване на ключове по код, гравиране на главите на ключовете. Снабдена е с четири основни челюсти.
 • Разполага с 7" LED дисплей със сензорно управление - което допринася за постигането на безгрешни резултати.

 


 

5) NINJA

 • Това е първата и единствена до момента компактна, с висока точност на нарязване електронна машина за едностранни и двустранни обикновени секретни ключове, както и за обикновени автомобилни ключове.
 • Електронната машина “NINJA” може да декодира, да копира ключове и да нарязва по код.
 • Проектирана е с оптимални размери и съвременен дизайн, което Ви позволява да използвате “NINJA” във всякаква работна среда – от огромни офиси до малки ателиета.
 • Управлението се извършва посредством лека и преносима конзола / пулт за управление/, която е проектирана и Ви дава възможност да я използвате поставена над машината, на работния плот или закрепена на стена. Машината има самостоятетелен режим на работа, позволявайки Ви бърз и лесен достъп до основните функции за копиране, избора на скорост в процеса на нарязване на заготовките, гарантирайки максимална точност и надежност по време на работа.
 • Софтуера Ви дава предимства и улеснения за работа с машината, като използването от различни оператори, съхраняване на информация за прочетените и нарязани ключове, въвеждане на предварително подбрана информация и данни, използване на програмите INSTACODE и PROMASTER, инструкции и ръководство за работа с конзолата и възможност за изтегляне от интернет на новите усъвършенствани версии за управление на машината и наличната информация. В базата данни ще намерите пълна и подробна информация за всички видове ключове.

6) SIGMA PRO

 • СИГМА е високо-скоростна електронна машина за нарязване на касови, помпови и специални ключове под ъгъл.
 • Тази машина е новото предложение на KEYLINE, което се явява наследник на BI 993 “POWER LYNX”.
 • Електронната машина “SIGMA PRO” е много по-удобна за работа и с по-висока функционалност, благодарение на новите подобрения при изобразяване на графичните символи и софтуера на машината.  
 • Цветни дисплей, използвани в машините, Ви позволяват лесно и бързо избиране на всички опции от софтуера на машината. BI993 “SIGMA PRO” Ви представя нов метод и възможности за търсене на ключове по сериен номер, по карта, по код, по производител, включително и по годината на производство на ключа. Машината чете оригиналният ключ с максимална точност и толеранс от 0.003 мм. и изобразява на момента очертанията и всички параметри на прочетения ключ, с ново решение при изобразяването на перките на касовите ключове.
 • Има функция за коригиране на изхабени или повредени ключове. BI993 “SIGMA PRO” е проектирана с нови решения, които Ви дават повече предимстава и създава улеснение при нарязването на заготовките, запазване на бележки и описания за нарязаните ключове, данни за клиентите, избор на предпочитана от вас скорост за нарязване и други нови решения.
 • Машината има самостоятетелен режим на работа, позволявайки лесна работа с основните функции за копиране, избора на скорост в процеса на нарязване на заготовките, гарантирайки максимална точност и надежност по време на работа. BI993 “SIGMA PRO” Ви предоставя възможност са свързване към мултимедийни системи и Ви дава опции за осъвременяване на софтуера и базата данни.

 

Това е малка част от уредите с които работим и обслужваме клиентите си.

 


SOS КЛЮЧАРИ - ВЕЧЕ С ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА iPhone

Дата: 18 Яну 2013

 
 

 

 

SOS LOCKSMITH е една от най - бързо развиващите се ключарски фирми в България, по този повод ние създадохме за нашите клиенти специални приложения за смарт телефони работещи под iOS .

Само с натискането на един бутон, вие ще можете да направите заявка за експресно посещение на ключар и да отключите вашият автомобил, апартамент или офис за по-малко от 30 минути. 

SOS КЛЮЧАР ще Ви спести време с експресните посещения които предлагаме.

Изберете своето приложение спрямо Вашата операционна система или потърсете в APP STORE / SOS LOCKSMITH

   
 

 

SOS LOCKSMITH - КАЧЕСТВОТО ПРАВИ РАЗЛИКАТА

КЛЮЧАРСКИ МАГАЗИН И ЕКСПРЕСНИ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ С НАТИСКАНЕТО НА ЕДИН БУТОН.


КЛЮЧАР СОФИЯ, ЕКСПРЕСНИ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ И АВТОКЛЮЧАР


Дата: 17 Яну 2013

КЛЮЧАР СОФИЯ, ЕКСПРЕСНИ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ И АВТОКЛЮЧАР

 • ДЕНОНОЩЕН КЛЮЧАР НА 0885 00 24 36
 • АВТОКЛЮЧАР - РЕМОНТ КЛЮЧАЛКИ И ДРУГИ
 •