Tyxo.bg counter

Продукти

Купи с TBI

Партньори

Производители

SOS MAUER

SOS MAUER

SOS Locksmith и MAUER Locking systems създадоха продукт който е предназначен за българският пазар с максимална степен на сигурност против разбиване или други прояви на вандализъм. Дубликати на ключове се правят само в оторизираните ключарски центрове на SOS Locksmith - удостоверявайки собствеността си с персоналната карта за сигурност, която е с уникален номер и се получава при покупка на патрон SOS MAUER

http://locksmithbg.com/sos-mauer

Вижте всички продукти от SOS MAUER

GERDA

GERDA

Gerda произвежда допълнителни брави, нямащи аналог в света. Компанията е ситуирана в Полша и изнася своите продукти в Европа и целия свят. Gerda си е извоювала име, което е синоним на качество и здравина. Предлага много богата продуктова палитра на заключващи устройства: основни брави, допълнителни брави, дръжки за врата, системи за сигурност, пощенски кутии, врати. Всички произведени от Gerda продукти се отличават със своите уникални характеристики, които осигуряват висока сигурност и защита на помещенията. Компанията дава множество гаранции, че не прави компромиси с качеството на своите продукти и всеки артикул, който излезе от завода е преминал многократни тестове, доказващи неговата устойчивост на взлом. Gerda е известна най-вече с това, че проектира заключващо устройство, което не може да бъде отключено по никакъв начин без наличието на ключ. Това са допълнителни брави Gerda Tytan, които са плод на 20 годишни изследвания в областта на увеличаването на защитата на заключващите устройства. Тези брави са най-сигурните и здрави брави в света. Използван е специално проектиран RIM патрон, който е защитен от патента на компанията. Няма негов аналог в света. Патронът е съставен от 4 реда щифтове и 4 щифта във всеки ред. Възможните комбинации, които реално притежава брава Gerda Tytan са 4 000 000 000 и само една от тях може да я отключи. Корпусът на бравата е изработен от титан- един от най- здравите материали на земята. Бравата не може да бъде счупена, изкъртена, пробита или по-друг начина повредена. Всяка брава Gerda Tytan се изработва с уникален ключ, който може да отвори само и единствено нея. Копие на ключа се изработва единствено в оторизирано ключарско ателие след представяне на карта за собственост. Gerda е разработила перфектна система, която гарантира защита от фалшифициране и опити за нерегламентирано копиране на ключове за нейните брави.

http://герда.com/

Вижте всички продукти от GERDA

CISA

CISA

Cisa е утвърден производител на заключващи устройства и системи. Компанията стартира своята дейност през 1926г. в Италия. Още в самото си начало дава сериозни индикации, че ще се превърне в един от водещите производители на заключващи системи в световен мащаб. През първата година от своето съществуване, Cisa патентова първата електрически контролирана ключалка, която няма аналог в света до този момент. Това е революция, водеща до много промени и постепенно увеличаване на сигурността, която могат да осигуряват заключващите устройства. Първоначално Cisa притежава завод в гр. Флоренция, където съсредоточава цялото си производство. През Втората световна война този завод е сравнен със земята и собствениците решават да започнат отначало в друг италиански град- Фаенца. Постепенно Cisa разширява своята дейност и започва да отваря свои заводи и в други страни- Испания, Великобритания, Венецуела, Южна Африка, Сингапур. Напълно се възстановява след големите загуби, които претърпява и се превръща в лидер на пазара за заключващи системи, не само в Италия и Европа, но и в световен мащаб. Cisa е един от важните партньори в технологичния сектор Ingersoll Rand’s. В него участват само водещи фирми, които произвеждат висококачествени продукти осигуряващи изключителна степен на сигурност. Такива са компании лидери в производството на: биометрични и електронни системи за достъп, устройства с фотоклетка за отваряне на врати, механични брави, архитектурен софтуер. Бравите Cisa се отнасят към тези високотехнологични продукти, гарантиращи сигурност и защита на вратите, на които са поставени. Това са изключително здрави продукти, не поддаващи се на разпробиване, опити за чупене или изкъртване. Утвърдената брава Cisa гарантира на всеки клиент сигурност и защита на заключеното помещение.

Вижте всички продукти от CISA

MUL-T-LOCK

MUL-T-LOCK

Mul-T-lock е световно известна марка занимаваща се с производството на високотехнологични заключващи устройства. Компанията е подразделение на израелската Assa Abloy Group- лидер в сферата на специализираните заключващи системи. Mul-T-lock предлага иновативни продукти, които гарантират високата сигурност на заключените с тях помещения. Патроните Mul-T-lock са изключително качествени и трудни за разбиване. Проектирани са да работят с ямков ключ, притежаващ множество допълнителни защити. Специфичното при ямковия ключ е, че по протежението на целия профил има вдлъбнати с различна големина и дълбочина. Това го прави невъзможен за копиране без оригиналния ключ. Всички патрони Mul-T-lock са проектирани като High security система- най-високият клас на защита, осигурявана от заключващо устройство. Заключващият механизъм е уникален, защитен от копиране от конкурентите чрез патенти. Има телескопична структура, в която се разполагат „щифт в щифт”- в 5 камери се преплитат 10 роторни и 10 корпусни щифта. Изключително сложна модификация, която е защитена срещу почти всички известни начини за проникване с взлом. Патрони Mul-T-lock не могат да бъдат счупени или разпробити, защото притежават специална антибампинг защита. Това са едни наистина качествени и надеждни заключващи устройства.

Вижте всички продукти от MUL-T-LOCK

SECUREMME

SECUREMME

Securemme е възникнала като малка семейна фирма, основана в Италия през 1967г. От създаването си до днес компанията е извървяла дълъг път и в момента предлага на пазара едни от най-качествените и сигурни брави. Планирането играе изключително важна роля в Securemme и компанията постоянно търси нови материали с по-добри характеристики и инвестира огромни финансови средства в повишаване на високотехнологичното ниво на производствените съоръжения. Основната цел на Securemme е да разработва и предлага продукти с марка „Произведено в Италия”, които да са конкурентоспособни на световния пазар. Компанията върви успешно към постигането на целта си, защото всички нейни продукти, включително брава Securemme, се доставят в повечето страни от Европейския съюз, страни от Азия, Русия, голяма част от страните в Южна Америка и арабския свят. Securemme прилага в своето производство сложна компютърна система, която осъществява непрекъснат мониторинг на процеса, за да се избегнат и най-малките дефекти, застрашаващи високата степен на сигурност. Компанията притежава няколко сертификата, гарантиращи качеството на използваните материали и технологията на производство, която използва при изпълнението на патрон и брава Securemme. Такива са: сертификат от Vision 2000, който удостоверява сигурността на производствения процес, сертификат от Институт Джордано „Политехнически център за изследвания и сертификация”, който доказва високата степен на безопасност на врати с монтирани на тях патрон и брава Securemme.

Вижте всички продукти от SECUREMME

ABLOY

ABLOY

Assa Abloy Group е израелска компания специализирала се във високотехнологичните решения за сигурност на жилищни клетки и цели сгради. Нейните продукти са резултат от повече от 90 години иновации в сферата на заключващите устройства. Всички продукти носещи марката Abloy отговорят на най-високите стандарти за качество и защита. Патентованият от компанията патрон Abloy Protec има уникални характеристики, отличаващи го от конкурентните заключващи устройства. Той притежава най-високата степен на сигурност и осигурява защита срещу всички познати начин за нерегламентирано проникване. Конструкцията на патрон Abloy Protec е с дисков механизъм и е патент на компанията. При опити за отключване с друг ключ или инструмент, подвижните елементи блокират дисковете и е абсолютно невъзможно той да бъде отворен. Системата за сигурност DBS™ блокира всички дискове и ги заключва в обща конструкция, непозволяваща проникване в патрона. Принципът на функциониране на патрон Abloy Protec се състои в иновативната технология на самото му изработване. 2R™ е система на изработване с изрязване по два радиуса. Тази система прави невъзможно изработването на ключове дубликати без наличието на специализирана техника на Abloy Protec. Патентованата система няма аналог сред другите заключващи устройства на пазара - заключването се осъществява единствено чрез въртящи дискове, без щифтове, пружини или други лесно амортизируеми части. Тяхната липса прави невъзможно отварянето на патрона чрез бъмпинг манипулации или други силови методи. Корпусът на патрона е изработен от стомана и е устойчив на всякакви натоварвания. Патентованият механизъм с въртящи дискове не подлежи на счупване или износване, на практика този патрон е вечен. Патрон Abloy Protec издържа на екстремни температурни условия и рязка промяна в температурите. Благодарение на отличните му характеристики и подобрения този патрон не замръзва и е устойчив на замърсяване.

Вижте всички продукти от ABLOY

MOTTURA

MOTTURA

Mottura е водеща италианска компания за производство на брави и блиндирани врати. Предлага изключително богата гама от заключващи устройства, която включва брави за различни видове прозорци и врати, секретни патрони, захранващи електрически ключалки Motronic, сейфове за дома и хотела. Mottura е постоянно развиваща се компания, държаща челни позиции в сектора в родината си Италия, както и в доста други европейски страни. Непрекъснатите технологични промени и усъвършенстване на производствения процес, както и поддържането на високи стандарти за качество, й осигуряват сертификата, удостоверяващ отлично функционираща система за контрол на качеството- ISO 9001/2008. Mottura притежава още редица сертификати, доказващи качеството и добрата изработка на нейните продукти: секретен патрон Champions с европейски сертификат за устойчивост и здравина UNI EN 1303, двойнo - степенни брави за блиндирани врати и патрон Europrofile – UNI EN 12209, домашни сейфове- UNI EN 14450 и бравите с анти - паник дръжка Gorilla – UNI EN 1125. Mottura предлага иновативни решения за заключващи системи, които съчетават в себе си сигурност и високо ниво на защита. Бравите на Mottura са изработени изцяло от легирана стомана и са защитени с антикорозионни покрития, гарантиращи тяхната дълготрайност и отлична работа- поцинковани, никелирани и хромирани повърхности. Бравите са изпитани на натиск, опън, различни по тежест натоварвания на бравата като цял механизъм, както и на отделните й части и заварените и занитени детайли по нея. За да са сигурни производителите от Mottura, че няма да има сходни комбинации на бравите, нарязването на кодовата комбинация на ключовете към тях се извършва със специална програма, която гарантира уникалността на заключването на всяка една брава.

Вижте всички продукти от MOTTURA

KABA

KABA

Kaba е международен холдинг, специализиран в производство и дистрибуцията на високотехнологични решения в областта на сигурността. Компанията е швейцарска, но има производствени бази в много европейски страни. Всички произведени продукти отговарят на международните стандарти за сигурност след проведени тестове срещу чупене, разпробиване, изкъртване и рязане. Брави и патрони Kaba се произвеждат по уникална технология непозволяваща да се извършват нерегламентирани копия. Профилите на патроните са защитени с патент и технологията им не може да бъде копирана и възпроизведена от конкуренти. Притежават Международен патент за блокиращ код, който гарантира уникалност на изделията и защита на потребителите. Един от водещите продукти на Kaba- патрон Penta има най-силната защита срещу копиране на ключа. Никоя фирма в света не притежава заготовки за изработване на дубликати на ключ Penta. Няма ключар и ключарска машина, които могат да го изработят без наличието на оригиналните заготовки. Ако възникне необходимост от изработване на копие на оригиналния ключ, той се изпраща до заводите на Kaba в Австрия, където инженерите на компанията го правят и връщат на клиента. По този начин се гарантира 100% защита срещу изработване на криминален дубликат. Тази схема за защита на изделието няма аналог в света. Kaba е единственият производител, който защитава своите клиенти като не позволява други фирми да произвеждат неговите уникални продукти. Гигантът Kaba гарантира на своите клиенти абсолютна сигурност и защита на заключените обекти.

Вижте всички продукти от KABA

MAUER

MAUER

Брава Mauer e продукт на българска фирма излязла на пазара през 1990г. От тогава до днес компания Мауер Локинг Системс ООД държи водещи позиции в производството на заключващи системи, както на българския пазар, така и в чужбина. В момента Мауер Локинг Системс ООД е българо - холандски консорциум и цялото производство е съсредоточено в България. По-голямата част от продукцията на Mauer е предназначена за износ и всички продукти отговарят на най-високите международни стандарти за качество. В завода на Mauer са внедрени съвременни технологии, които максимално улесняват производството и увеличават качеството на крайните продукти. Компанията постоянно инвестира в нови и иновативни решения за повишаване на сигурността, която осигуряват заключващите устройства, които произвежда. Качеството на брава Mauer се тества в европейски лаборатории като SKG в Холандия, MABISZ в Унгария и VdS в Германия. Всички продукти на марката: патрони, брави, насрешници Mauer са сертифицирани по Международната Система за управление на качеството ISO 9001 и целият производствен процес се следи стриктно. Брава Mauer е една от най-сигурните брави на пазара, гарантираща високи резултати и сигурност.

Вижте всички продукти от MAUER

KALE KILIT

KALE KILIT

Kale Kilit е утвърдена турска компания, специализирана в производството на заключващи устройства и системи за сигурност. Отваря врати през 50-те години на 20 век и от тогава до днес е произвела огромно количество качествени брави, патрони, насрешници, автомати за врата и др. Продуктите на марката притежават международните сертификати ISO 9001:2000, TSE, холандския SKG 4 и руския ГОСТ, които гарантират високо качество и надеждност при експлоатация. Тези брави са изпитано решение срещу опити за взлом и увеличават значително сигурността на жилището. Технолозите на марката постоянно подобряват защитите и усложняват заключващите механизми на своите продукти, за да могат да осигурят най-високата степен на сигурност. Освен брави, Kale Kilit произвежда пълната гама гама ключарски артикули, които биха били необходими за повишаването на защитата на отделно жилище или цяла сграда. Богатият асортимент на марката включва няколко модела брави с различно предназначение: секретни брави, касови брави, брави за PVC и алуминиева дограма. Всички продукти се произвеждат, като се спазват високите стандарти на качество, наложени и следени от Kale-Kilit.

Вижте всички продукти от KALE KILIT

METAL

METAL

Метал АД е фирма с дългогодишни традиции в производството на всякакви видове ключалки, брави и патрони. Дружеството е създадено през 1910г. и от тогава до днес се развива непрекъснато, произвеждайки конкурентоспособни продукти за българския пазар, както и за износ. Брава Metal се произвежда с немските машини на фирма Frech, която е водеща в проектирането на инсталации за леене на магнезиеви и цамови сплави под налягане, както и на стругови автомати и ерозиини машини. Продуктите с марка Metal отговарят на Български Държавен стандарт и се класифицират като надеждни и сигурни. Продуктите са сертифицирани и от Международната система за управление на качеството ISO 9001, която е гарант за използваните висококачествени технологии при производството на брави и патрони Metal. Продуктите на Метал АД са много търсени, заради добрите им качество и цена. Българските потребители са наясно с дългогодишните традиции на компанията в производството на заключващи устройства и се доверяват на продуктите, които предлага. Клиентите на Метал АД могат да избират от разнообразните качествени артикули, които компанията произвежда. В това число влизат брави- касови, секретни, външни, многоточкови, мебелни и за алуминиева дограма; патрони- секретни, ямкови, комбинирани, специални; катинари, розетки и дръжки. Продукти произведени в България.

Вижте всички продукти от METAL

DIERRE

DIERRE

Италианската компания Diere е световен лидер в областта на производството на блиндирани врати. Dierre произвежда богата гама от интериорни решения за дома, офиса и търговски обекти- разнообразни видове и модели вътрешни врати. Разработва високотехнологични системи за затваряне на външни врати. За да се постигне високо качество, отговарящо на всички европейски и световни стандарти, компания Dierre инвестира наистина значителни ресурси в производствения процес, достигайки позицията на най-напреднало в технологично отношение дружество в бранша. Всички технологии, които се използват в производството на високо интегрирани и функционални вътрешни и външни врати, са специално разработени за Dierre, съобразени с индивидуалните характеристики на компанията. Марката притежава редица патенти, които гарантират уникалността и качеството на предлаганите от нея продукти: “Mia”- брава със взаимозаменяем патрон, “Anthea”- блиндиран капак за прозорци, “Space”- специална система за плъзгащи се врати в шлиц в стената, “Elettra”- електронна брава, патент за скрита панта. Голямото разнообразие на врати, което Dierre предлага включва: защитни, стоманени и дървени противопожарни врати, интериорни врати от масивна дървесина, гаражни, мултифункционални и др. Към богата продуктова палитра на Dierre спадат и облицовки, каси за интериорни и екстериорни плъзгащи се врати, сейфове и каси. Разработва специализирани високотехнологични външни системи за затваряне. Компанията осигурява всякакви решения за подобряване на сигурността и естетическия вид на помещения, жилища и сгради.

Вижте всички продукти от DIERRE

GEGE

GEGE

Gege е една от марките на гиганта Kaba. В Австрия се произвеждат всички патрони на Kaba, в това число и Gege- новопридобита фирма, работеща в областта на производството на заключващи системи. Двете марки- Kaba и Gege са се превърнали в лидери на пазара предлагащи всякакви решения за увеличаване на сигурността в отделни помещения, жилища и цели сгради. Gege е марка свързвана преди всичко с производството на високотехнологични патрони отговарящи на международните стандарти за качество и сигурност. Патроните Gege са устойчиви на различни опити за механична повреда като разпробиване, увреждане чрез бъмпинг метод - силово чупене. Тези патрони са с патентовани профили и се произвеждат по специални технологии гарантиращи висока степен на защита. Повечето от продуктите на Gege притежават специален патентован защитен щифт, който блокира патрона, ако се опита да се вкара неоторизиран ключ. Това е гаранция за високото качество на защита, което притежават всички патрони Gege.

Вижте всички продукти от GEGE

VIRO

VIRO

Viro е италианска компания произвеждаща брави, катинари, патрони и сейфове. Своето начало води от 1942г. в Болония и бързо завоюва сериозни позиции в света на заключващите системи. Viro притежава сертификат за качество ISO 9001:2008, гарантиращ за добрите характеристики на произведените продукти. Компанията е гъвкава и бързо се ориентира към новите потребности на клиентите, внедрявайки нови технологии в своето производство. През 2006г. Viro пуска на пазара една високотехнологична серия сейфове- Identi-Touch, които се отключват чрез пръстов отпечатък на собственика. Това е иновативна технология, която гарантира много висока сигурност на съхраняваните документи и ценности. Богата гама продукти, които Viro предлага на пазара включва: ключалки за витрини и мебели, хотелски, оръжейни и битови сейфове, електрически брави и насрешници, автомати за врати, катинари и аксесоари за тях, заключващи решения за велосипеди и мотоциклети. Марката Viro е гаранция за сигурност и дълготрайност, на която залагат много потребители от целия свят.

Вижте всички продукти от VIRO

CR

CR

CR Serrature е една от най-бързо развиващите се италиански марки за производство на заключващи устройства. Продуктите на компанията се отличават с много висока степен на сигурност и защита, гарантиращи безопасността на заключените с тях помещения. Основана през 1991г., CR Serrature за кратко време си извоюва сериозни позиции в сектора и се превръща в голяма конкуренция на вече съществуващите компании. CR става част от един от най-големите производители в Европа на заключващи устройства, системи и контрол на достъпа- френската група Securidev group. Постоянно увеличава продуктовата си гама и в момента CR произвежда разнообразни заключващи устройства с висока защита и сигурност: касови брави, патрони, антипаник брави, брави за блиндирани врати. Европейските ключари се доверяват на качествените устройства, които CR произвежда и сред тях този производител се ползва с много висока репутация. Годишно цялата група Securidev group произвежда над 27 000 000 артикула- сигурна гаранция за високото доверие, с което се ползват сред потребителите и специалистите. Постоянните иновации и внедряване на нови технологии водят до подобряване и развиване на съществуващите продукти, както и до измисляне на нови такива. Компанията има над 250 патента за разработване на нови продукти, което е едно наистина много високо постижение.

Вижте всички продукти от CR

POTENT
DAF KiLiT

DAF KiLiT

Всякакви видове заключващи устройства

Вижте всички продукти от DAF KiLiT

ПРОСАМ

ПРОСАМ

Всякакви видове заключващи устройства

Вижте всички продукти от ПРОСАМ

YALE

YALE

Всякакви видове заключващи устройства

Вижте всички продукти от YALE

AKARSAN
CORBIN
ISEO
ASSA
BKS
DOM
EURO ELZETT
EVVA
FIAM
ICSA
KESO
LOB
СОНИКО
TESA
DOMUS
FAB
FALCON
FICHET
LINCE
GEVY
DAF

DAF

DAF KILIT е дъщерна фирма на KALE KILIT

Вижте всички продукти от DAF

КЛЮЧАР И КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

КЛЮЧАР И КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

НАЙ - ГОЛЕМИЯТ КЛЮЧАРСКИ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ, ГОЛЯМ ИЗБОР НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, КЛЮЧАР И КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

http://www.locksmithbg.com

Вижте всички продукти от КЛЮЧАР И КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

GEMINY

GEMINY

НОВОТО ИМЕ НА СИГУРНОСТТА

Вижте всички продукти от GEMINY

AMIG - SPAIN
Moia
An-San

An-San

AN-SAN е турски производител на серия от иновативни машини за дублиране на ключове. Машините за дублиране на ключове са се наложили със своя иновативен дизайн, качество и удоволетворяващи нуждите на всеки професионален ключар.

Вижте всички продукти от An-San

Kurt
Guler
Miracle
Classen
Gradde
Solid 55
Standart