Tyxo.bg counter

Продукти

Купи с TBI

Партньори

Интериорни врати

Заедно с входните врати, интериорните врати са много важен елемент от всяко едно жилище. Те разделят пространството, шумоизолират и топлоизолират помещенията. Освен това са активен участник в интериора – съвсем различно би стояла една интериорна стъклен, в сравнение с например с дървена такава. В SOS Locksmith работят професионалисти ключари, които в ежедневието си се налага освен да извършват планирани и аварийни ключарски услуги, но и да монтират най-различни по вид врати, така че може спокойно да ни се доверите относно вашия избор на врата в зависимост от бюджета ви и конкретна необходимост.

Интериорните врати, които ще намерите в нашия онлайн магазин, са разделени по производители (освен стъклените) – всяка категория има собствени предимства и характеристики. Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме и при въпроси не се колебайте да се свържете с нас – ще ви отговорим изчерпателно не само за техните характеристики, но и за монтажа, доставката, схемите на изплащане и т.н.

 • Интериорни врати Gradde

  Всички продукти, произведени в Германия, са изработени с вещина, майсторски и се отличават със своята надеждност и практичност. Тези интериорни врати не са изключение от това правило. Те са изработени от висококачествени продукти, а горният им слой е покрит със специално покритие. Това заздравява вратите и пречи на появата на пукнатини, както и на сгъването на горните им краища, които често са едно от най-уязвимите места при всички врати.

  Това уникално покритие се нарича Graddex (състои се от импрегнирани със смоли и лакове целулозни и дървесни частици), което заздравява вратите и така начин повърхността става по-устойчива на механични повреди срещу драскотини, ожулвания и подобни. Интериорните врати Gradde са подходящи и за монтиране на помещения с висока влажност – бани, мокри и сервизни помещения, тоалетни др.

  Пълнежът е от вида „медена пита”, стъклото, където има монтирано такова, е дебело 4 мм. и е от матово (матово бяло). Всяка врата на вратата Gradde се предлага с прагове, гумени уплътнения, панти, които са регулируеми.

  Кои са предимствата на тези качествени германски врати:
  • Подобно на всички германски продукти, и тези са с гарантирано високо качество;
  • Удачен правилен избор за помещения, в които има висока влажност;
  • Имат уникалното само за тези врати покритие Graddex;
  • Отличават се и добро сцепление – заобленият им ръб приляга много плътно към касите.
  • Затварят се приятно, леко, без усилие;
  • Стъклото във вратите, които го имат, е закалено и матирано.

  За правилната и трайна дейност на вашата интериорна врата, тя трябва да е инсталирана прецизно. Доверете се на нашите професионалисти от ключарския център на SOS Locksmith. Това важи и за взимането на правилните размери – не подценявайте тези дейности, защото те са също от голямо значение, при избора на подходящата интериорна за вас врата.

 • Интериорни врати Solid 55

  Тези врати имат разчупена визия, боядисани са с леки, приятни тонове. Те са правилният избор за всички от вас, които искате модерни врати с приятен дизайн, но и за онези, които имате по-консервативен вкус. Вратите на българската фирма се отличават с високи нива на звукоизолация. Електростатичното им покритие от алуминиеви профили спомага за по-хармоничното им възприемане.

  Повечето от тези интериорни врати трябва да се поръчат предварително - това гарантира наистина висока степен на уникалност и оригиналност при избора ви. Освен размери, можете да избирате и различни декорации, за да получите допълнителни интересни възможности при проектирането на интериора си.

  Други врати Soild 55 са тези, които са специално предназначени за мокри и сервизни помещения. Те работят чудесно в неблагоприятна и във влажна среда. В същото време могат да са със сходен външен вид с тези, които са монтирани в други стаи.

  Вратите Solid 55 – основните им предимства
  • Изключително здрави и издръжливи;
  • Уникални, защото повечето се изработват по поръчка, в зависимост от вашите необходимост и предпочитания;
  • Подходящи за монтаж в силно влажна среда;
  • Атрактивна цена за високото качество, което предлагат.
 • Интериорни врати Classen

  Полша е държава, която е известна с изключително стабилните си системи за заключване. Например, тези компанията Gerda отдавна са се превърнали в нарицателно за стабилност и сигурност, особено що се касае до допълнителните им брави. Марката Classen не прави изключение - всички врати на тази фирма от Полша се отличават с тяхната устойчивост, издръжливост и надеждност, но и се предлагат на напълно приемлива цена.

  Тези интериорни врати са изработени от MDF плоскости, пълнежът е от специално създадена изолация или плочи от дървесни частици (ПДЧ). Модерните и елегантните групи имат значително подсилена конструкция, която помага да се повиши тяхната стабилност. Тяхната рамка е изработена от MDF покрито фолио, чиято функция е не само изолация, но и интериор.

  Технически врати Classen.
  Този подраздел на вратите Classen е специално подсилен и проектиран да бъде инсталиран в предприятия, офиси и др. Покритието им е от ламинат, предлага се в широк диапазон от цветове. Тези интериорни врати имат подсилена конструкция и защитени стоманени ръбове.

  Предимства на вратите на Classen
  • Полските продукти са символ на стабилни механизми, които гарантират висока сигурност;
  • Техническите врати са перфектното решение при помещения с голяма влажност;
  • Заради покритията си, те са устойчиви на механично натоварване;
  • Затварянето на вратата е без усилия, тя прилепва много плътно към рамката.
  • Отлично съотношение между цена и качество.
 • Интериорни врати Standart

  Тези врати са идеалното решение, ако търсите здрава, надеждна врата, която без да е луксозна, ще ви върши работа дълги години. Тези врати имат интересен разчупен дизайн и са доказателството, че китайскикте стоки не винаги са некачествени – всичко е въпрос на извършване на качествен контрол при производството и вноса им, какъвто ние осигуряваме.

  Тези интериорни врати са направени от дебели 6 мм. HDF дъски. Крилата им са изработени от иглолистна дървесина. Някои от моделите са оборудвани с декоративно стъкло, дебело 4 мм.

  Тези интериорни врати са точният избор за жилища, където искате да монтирате (или замените) всички стари врати с нови, които не са луксозни, но ще функционират добре вярно в продължение на много години. Те са подходящи за офиси, големи предприятия, където много помещения, които трябва да бъдат затворени.

  Предимства на вратите на Standart
  • Голямо разнообразие от цветове, определени модели се отличават с интересен дизайн;
  • Здрави, надеждни, функционални;
  • Затварят се леко, без усилие;
  • На пазара трудно се намира по-добро предложение за съотношение между качество и цена.
 • Стъклени интериорни врати

  Стилни и красиви врати, предлагащи перфектното решение за монтиране на сложни места, които доставят повече топлина, уют и светлина в дома ви. Създават аристократични усещания и демонстрират висока класа на собственика си. От една страна, имат същата функция като другите интериорни врати – отделят пространството, топлоизолират и звукоизолират, но основното им предимство е, че не пречат на достъпа на светлината.

  Крилата на тези стъклени врати са направени от дебело (8 мм) закалено стъкло, като посоките на отваряне са отвътре или отляво надясно.

  Плюсове на стъклените врати:
  • Красиви врати, не спират светлината, създават усещане за простор и комфорт;
  • Чудесна комбинация с дървена рамка (комбинацията от стъкло и дърво);
  • Аристократични и интересни, винаги привличат вниманието;
  • Стъклото може да бъде прозрачно, но също така цветно;
  • Плътно прилягат към рамката на вратата.
  Предимствата на закалено стъкло

  Стъклените витрини са изработени от закалено стъкло, което е удачен вариант за тази цел. Защо обаче е така? Една от главните причини е, че в процеса на закаляване, стъклото става много по-твърдо и здраво. То е по-устойчиво срещу слънчева светлина и външно влияние, както и срещу удари и плътен натиск. Благодарение на обработката малките стъклени частици са се втвърдили и между тях има постоянно напрежение. Ако то се счупи, то те ще се пръснат и вероятността да ви наранят е минимална, за разлика от незакаленото стъкло, каквото е при огледалата, където голямото парче може сериозно да ви пореже.

Подкатегории

Classen (541)

Тези стилни интериорни врати на тази известна полска компания са изработени от влакнести дървесни плоскости, пълнежът им е от изолационен материал. Групите Elegance и Modern предлагат допълнително усилена конструкция, като така се увеличава в пъти стабилността им.

Касата на тези интериорни врати е изработена също така от МDF, покрита с фолио. То изолира, но и може да е деен участник във вътрешния дизайна на всяко едно жилище.

Срещу допълнително заплащане можем да ви предложим и още една допълнителна панта, секретни механизми за заключване, вентилационна решетка, втулки, дръжки.

Цените им са варират в границата 95 лв. – 770 лв. (най-скъпи са тези, които са имат подсилена конструкция и са със закалено стъкло за повече здравина). Монтажът на всяка избрана от вас врата Classen струва допълнително – 50 лв. Не подценявайте тази дейност и ви съветваме да не се опитвате сами да монтирате вратата, особено ако нямате необходимите познания и инструменти.

Показаните цени са без касата. Ето касите, които се предлагат с интериорните врати Classen:

 • Стандартна (щок) каса. Изработена е от MDF плоскости с покритие от фолио. Декорът съответства на вратата. За тази каса нямате нужда от первази.
  Цена на стандартна каса – 89 лв.
 • Регулируема каса. Изработена е от ПДЧ, покрита с декоративно фолио. Касата е със същия цвят като този на вратата.
  Цена на регулируема каса – 209 лв.
 • СМОК (обличаща) каса. Чудесен вариант, ако искате да покриете грозните металните каси на старите панелните апартаменти. Няма нужда да къртите. Касата е възможно да бъде регулирана в границите 70 – 150 мм.
  Цена на СМОК каса – 129 лв.
 • Нов аркус. Изработена от MDF каса. Монтажът би могъл да се извърши на стени, които имат различна дебелина – единият размер е 11,5 сантиметра до 20 сантиметра., другият – от 20 сантиметра до 32 сантиметра.
  Цената на каса Нов аркус – 219 лв. (при размери 11.5 см. - 20 см.), 270 лв. (размери 20 см. - 32 см.)

Интериорните ни врати с разнообразни цветове – те чудесно имитират дървото – орех, дъб, ясен.

Предлагаме две възможности за избор – врати на склад и такива със заявка. Ако се спрете на такава на склад, доставката е максимум 15 работни дни от датата на сключване на договора. Ако поръчате интериорна врата Classen – срокът вече става до 35 работни дни.

Списъчен вид

Продукти

Интериорна врата Classen Century 1 акация

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 95.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Century 1 бял

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 95.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Century 1 орех

Можете да закупите този продукт от новия ни електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 95.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Century 1

Можете да закупите този продукт от новия ни електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 95.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Natura плътна

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 95.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Ksantos плътна

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 99.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Ksantos 1/3 стъкло

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 119.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Natura HR 1

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 119.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Century 1 CPL тъмен дъб

Можете да закупите този продукт от новия ни електронен магазин:

 

виж повече>>

Цена: 139.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Century 1 CPL ясен графит

Можете да закупите този продукт от новия ни електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 139.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Classic плътна

Можете да закупите този продукт от новия ни електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 139.00
Няма наличност

Интериорна врата Classen Ksantos плътна усилена

Можете да закупите този продукт от новия ни богато зареден електронен магазин:

виж повече>>

Цена: 139.00
Няма наличност
Предишна1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Следваща Страница 1 от 23