Tyxo.bg counter

Продукти

Купи с TBI

Партньори

За нас

 


Презентация на ЕС-О-ЕС - Локсмит ООД

ЕС-О-ЕС - Локсмит ООД София е създадена, за да отговаря на необходимостта от решения за сигурност, като същевременно предлага професионална ключарска помощ и денонощни ключарски и автоключарски услуги на своите клиенти.

 

Ние стартирахме като малък, местен ключарски магазин с идеята винаги да предоставяме професионални, надеждни и достъпни ключарски услуги. Днес ние сме една от най-големите и бързо развиващи се ключарски фирми в София.
 
Ключарска верига ЕС-О-ЕС - Локсмит ООД работи само с лицензирани търговски марки. Това гарантира високо качество и експедитивност на работа. Предлагаме богата гама от продукти и услуги, които ще задоволят и най-капризните ни клиенти. Големият избор на ключове и аксесоари дава възможност да се удовлетворят всички Ваши изисквания. Ние сме специализирани в изграждането на цялостни решения за сигурността на жилища и офиси. Нашите познания ще ви помогнат да изберете най-сигурните и най-подходящите решения съобразени с декора и интериора на вашия дом. Ние гарантираме, че няма да намерите по-бързи, по-надеждни и по-качествени ключарски услуги на цени, по-добри от тези, които ние предлагаме.
 
Мотото на нашата фирма е „Вашата удовлетвореност е ключът към нашия успех”. Нашите специалисти ключари са едни от най-добрите в ключарската индустрия. Продуктите с които работим са на реномирани и доказали качеството си марки. Ние гарантираме професионална и качествена ключарска помощ на достъпни цени.

 

 

ЕС-О-ЕС - Локсмит ООД е бързоразвиваща се компания, предлагаща качествени ключарски услуги.  В момента разполагаме с един от най-големите онлайн магазини за ключарски артикули в страната. Работим единствено с утвърдени марки- лидери на международния пазар. Това гарантира високото качество на предлаганите продукти и високата степен на защита, която осигуряват. Нашата цел е да осигурим на своите клиенти голямо разнообразие от качествени продукти, от които те да направят своя избор.

ЕС-О-ЕС - Локсмит ООД разполага с професионални ключари, които осигуряват консултации по всички въпроси, засягащи повишаване на сигурността в различни по предназначение обекти – частни жилища, офиси, търговски обекти, жилищни кооперации, складови помещения, административни и бизнес сгради. Компетентният съвет гарантира оптималния избор за увеличаване на защитата. Всички операции по изграждането на добра и надеждна система за сигурност се извършват от нашите служители. 

Компанията предлага и аварийни ключарски услуги- денонощно обслужваме всички квартали в гр. София. Професионалните ни ключари са обучени да реагират бързо във всякакви ситуации- загубени или счупени ключове, разбита брава, повредени автомобилни имобилайзери. Ключарите ни могат да отключват аварийно и сейфове и каси при счупен ключ или забравена комбинация. Работим единствено с професионални ключарски инструменти, гарантиращи безпроблемно отключване на всякакви видове брави и патрони. Бързина и ефективност са принципите, които всички служители на ЕС-О-ЕС - Локсмит ООД спазват.